//Vita Cultura biedt kunstenaars een uniek podium

Vita Cultura biedt kunstenaars een uniek podium

Cultuurplatform Vita Cultura (www.vita-cultura.nl) start in het oosten van het land de cursus Communicatie-Kunst. Bedoeld voor kunstenaars met groeiambities, zowel professionele als vrijetijd kunstenaars. Een compacte leergang over communicatie en presentatie, onder begeleiding van Cultuurorganisator Jos van Beem. “Wie actief is in de beeldende kunst, heeft behoefte om te groeien. Communicatie wordt meestal onderschat. In de praktijk is het voor kunstenaars veelal moeilijk hun werk te presenteren, zo is een veelgehoorde ervaring. De ambitie is er wel maar hoe maak je ‘the next step’ en bereik je bijvoorbeeld dat meer mensen je werk gaan ‘ontdekken’. En op welke wijze kan de communicatie je dan verder helpen? De cursus is bedoeld om in relatief korte tijd kunstenaars een boost te geven!”

Start zaterdag 14 maart

In vier bijeenkomsten zetten o.m. Jos van Beem en Esther van den Berg (voorpubliek.nl) zich in om deelnemende kunstenaars meer kansrijk aan een breder publiek te presenteren. Met aandacht voor talentontwikkeling en bevordering van je deskundigheid over communicatie en presentatie. De eerste bijeenkomst van Communicatie-Kunst staat op zaterdag 14 maart in Galerie/Beeldentuin ’t Vossenveen gepland (www.vossenveen-albergen.nl) Het interactieve programma afgesloten met een gezamenlijk Pop-up Expositie. Esther van den Berg hierover: “Het is een praktijkgerichte cursus in vier bijeenkomsten. Dat betekent ook dat deelnemers aan de bak moeten. Zie het als investeren in je ontwikkeling, in je ambities.”

Kansrijk podium

Met de cursus Communicatie-Kunst wil Vita Cultura kunstenaars een kansrijk podium bieden. Er is plaats voor maximaal acht deelnemers, dit om individuele aandacht te borgen. De cursus is praktisch van opzet met gerichte aandacht voor publiciteit. Zo krijgt de afsluitende expositie de nodige publicitaire aandacht. Verder komt presentatie van eigen werk aan bod en wat is er mogelijk voor een eigen webshop. Ook wordt over iedere deelnemende kunstenaar een artikel geschreven voor het online magazine van www.vita-cultura.nl. Kortom een uniek platform voor iedere deelnemende kunstenaar!

Voor wie belangstelling heeft of meer wil weten over de kosten voor Communicatie-Kunst, kan zich nog opgeven met naam, woonplaats en vakdiscipline via info@vita-cultura.nl

2020-02-23T12:15:18+01:00