//Veel belangstelling voor tweede editie Noaberfest

Veel belangstelling voor tweede editie Noaberfest

Voor de eerste editie van Noaberfest was de nodige belangstelling met veel enthousiaste bezoekers. Noaberfest wil op 27 en 28 juni opnieuw stad en ommeland met elkaar verbinden. Afgelopen keer werd dit initiatief als ‘het leukste festival tussen en stad en platteland’ alom geprezen. En het festival lijkt aan te slaan; voor de tweede editie is al volop vraag naar kaarten!

Noaberfest sloeg een brug tussen de stad Almelo en het ommeland richting Tubbergen. Met korte voorstellingen op tal van plekken. “Vorig jaar werden we aangenaam verrast door de vele positieve reacties. Bezoekers hadden erg genoten! Als theater wil je dat natuurlijk graag. Bovendien lijkt het enthousiasme flink te groeien, en dat stimuleert ons ook enorm”, vertelt directeur Joris Kemps van Theater Hof 88. Samen met cultuurorganisator Jos van Beem wordt het tweedaagse cultuur event georganiseerd.

Verrassend

Op zo’n 18 locaties kan men eind juni optredens bijwonen. Van theater, kleinkunst en country tot flamenco, soul en comedy. En vaak gebeurt dat op een bijzondere locatie. “Het publiek heeft straks de keuze uit een tapas aan muziek en theater. Door compacte optredens op niet alledaagse plekken ontstaat vaak een verrassend intieme voorstelling. Dat zorgt voor een bijzondere sfeer, zowel bij bewoners als bezoekers en artiesten.” Wie op de hoogte wil blijven van Noaberfest zie ook op www.noaberfest.nl

 

2020-01-31T11:53:20+01:00