//Miglia Daventria… nostalgie en rallyplezier voor het Goede Doel

Miglia Daventria… nostalgie en rallyplezier voor het Goede Doel

Er zijn diverse serviceclubs in ons land die een autorally organiseren, meestal om een goed doel te dienen. In Deventer is de Rotaryclub aldaar al jaren actief met de Miglia Daventria. Voor dit jaar staat deze oldtimerrally gepland op zaterdag 29 mei 2021.

De Miglia Daventria is de Deventerse tegenhanger van ’s werelds beroemdste oldtimerrally: de Mille Miglia, een rally van Brescia naar Rome en weer terug. In totaal kunnen er maximaal 125 equipes aan de Miglia Daventria meedoen. De Deventer organisatie is al jaren terecht enthousiast en in staat om met hun “Deventer Mijlen” deelnemers een smaakvolle dag te kunnen aanbieden die op Sallandse wijze kan wedijveren met haar grote Italiaanse zus.

Deventer Goede Doelen Rally

De Rotaryclub Deventer organiseert dit jaar Editie X, zoals gezegd op zaterdag 30 mei. De finish is bij de Lebuïnustoren, hartje Deventer, waar ook het Parc Fermé is gesitueerd De organiserende Rotaryclub wil met deze oldtimerrally het Nationaal Fonds Kinderhulp steunen. Wie belangstelling heeft of voor informatie, zie ook www.migliadaventria.nl

2021-01-12T16:33:21+01:00