//Maker Festival Twente in Enschede

Maker Festival Twente in Enschede

Makers festivals zijn er vooral om innovatie, creativiteit en vindingrijkheid in de schijnwerpers te zetten. Als prominent regio op het gebied van techniek en innovatie heeft Twente tot nu toe vier festivaledities gehad. Ook het Maker Festival Twente op zaterdag 26 en zondag 27 mei laat zich inspireren door innovatie en creativiteit in deze regio. Zoals op het gebied van bouw, duurzaamheid, textiel, food, techniek en technologie.

Zo wordt er het komende festival ‘De Vrolijke Frankenstein’ gepresenteerd. Want hoe ziet de toekomst van robotica eruit? Welk effect heeft kunstmatige intelligentie op de maatschappij? Welke mogelijkheden bieden nieuwe technieken aan hedendaagse makers en ontwerpers?
Het Maker Festival Twente – een coproductie van Tetem en Museum TwentseWelle – zet makers en de maakindustrie in de schijnwerpers met een uitgebreid festivalprogramma in Roombeek Cultuurpark in Enschede. Het festival wordt georganiseerd met onderwijs- en cultuurpartners en bedrijven. Het Maker Festival is dan ook een ontmoetingsplaats voor alle leeftijden!

Wat kun je allemaal verwachten in het weekend van 26 en 27 mei ? Ontdek het festival op www.makerfestivaltwente.nl voor meer informatie en het volledige programma.

2018-05-14T10:24:22+02:00