//Ellen ten Damme maakt van ‘Casablanca’ een spannende mix

Ellen ten Damme maakt van ‘Casablanca’ een spannende mix

Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ gaat Ellen ten Damme deze keer nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor een zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op, maar of ze ooit aankomt, is nog maar de vraag…

In diverse theaters in het oosten van het land is Ellen ten Damme met ‘Casablanca’ te zien, onder meer op 31 januari in De Spiegel in Zwolle, op 8 februari in Stadsgehoorzaal Kampen en op zaterdag 15 februari in Theater De Storm in Winterswijk  (www.theaterdestorm.nl) en ook nog op 28 februari in de Schouwburg van Deventer.

‘Casablanca’

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt deze top-entertainer een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van o.a. Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Dit maakt ‘Casablanca’ tot een spannende mix van culturen. Français met een vleugje Arabique!; laat dat maar aan Ellen over! Of zoals ze zelf zegt: “Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!” (foto Nationale Theaterkassa)

2020-02-22T12:43:32+01:00