//Elektrische brommer geeft nieuwe dimensie aan mobiele vrijheid

Elektrische brommer geeft nieuwe dimensie aan mobiele vrijheid

Wat hebben brommers en motoren toch met de Achterhoek. Misschien alleen al door het nummer ‘Oerend Hard’ van de band Normaal. Maar nu komt er een nieuwe, innovatieve brommer op de markt: een elektrische brommer, de Brekr model B. Een oer-Achterhoeks product wat een nieuwe dimensie aan mobiele vrijheid geeft. 

In het huidige straatbeeld zijn volop elektrische scooters te zien. Maar onlangs presenteerde een team van ontwikkelaars een elektrische brommer! Het viertal uit de Achterhoek is vorig jaar gestart met de ontwikkeling van de Brekr. Moedig maar ook gedurfd. Want Daniël, Niels, Ivo en Jasper gaven vorig jaar hun banen op om zich gezamenlijk op hun eigen project te storten. En nu is ie er dus, de elektrische brommer Brekr B4000. Een eigenzinnig, markant ontwerp met een aluminium frame waardoor de brommer 30 kg lichter is dan de gemiddelde scooter. Daarbij zijn het design en de innovatieve techniek toekomstgericht, onder meer voorzien van een GPS-module. En door een uniek veersyteem en twee krachtige accu’s kun je zelfs meer dan 100 km relaxed toeren.  

 

 

Geluid om gezien te worden

Wie deze elektrische Brekr aanschaft is straks ook op de weg te zien. Niet alleen door het robuuste ontwerp maar ook door het “geluid om gezien te worden”, zoals de makers aangeven. Want ook al rij je elektrisch, medeweggebruikers horen je aankomen waardoor je ook tijdig wordt opgemerkt. Dus veiliger maar ook leuk. Voor wie meer interesse heeft in deze nieuwe elektrische brommer kan informatie vinden op www.brekr.com

2019-09-30T12:36:31+02:00