//Communicatie – KUNST biedt kunstenaars een uniek podium

Communicatie – KUNST biedt kunstenaars een uniek podium

Wie actief is in de beeldende kunst, heeft behoefte om te groeien. Is toe aan een volgende stap, wil meer bekendheid. Maar menig kunstenaar geeft aan dat een dergelijke uitdaging vaak heel moeizaam verloopt.

Cultuurplatform Vita Cultura start in het oosten van het land de cursus Communicatie –  KUNST. Bedoeld voor kunstenaars met groeiambities, zowel professioneel als vrijetijd kunstenaars. Een compacte leergang over communicatie en presentatie. “Communicatie wordt meestal onderschat. Ook bij opleidingen. Voor veel kunstenaars is het vaak moeilijk hun werk te presenteren. De ambities zijn er wel maar hoe bereik je dat bijvoorbeeld meer mensen je werk gaan ‘ontdekken’. En op welke wijze kan de communicatie je dan verder helpen? De cursus is bedoeld om in het relatief korte tijd kunstenaars een boost te geven,” aldus cultuurorganisator Jos van Beem.

Start medio maart

In vier bijeenkomsten zetten o.a. Jos van Beem en Esther van den Berg (voorpubliek.nl) zich in om deelnemende kunstenaars meer kansrijk aan een breder publiek te presenteren. Met aandacht voor talentontwikkeling en bevordering van de deskundigheid over communicatie en presentatie. Het interactieve programma wordt afgesloten met een gezamenlijk Pop-up Expositie. Esther van den Berg hierover: “Communicatie – KUNST is een praktijkgerichte cursus. Dat betekent ook dat deelnemers aan de bak moeten. Zie het als investeren in je ontwikkeling, in je ambities.”

Met de cursus Communicatie KUNST wil Vita Cultura kunstenaars een kansrijk podium bieden. Er is plaats voor maximaal acht deelnemers, dit om individuele aandacht te borgen. Als onderdeel van de cursus is er gerichte aandacht voor publiciteit. Met publicitaire aandacht voor de afsluitende expositie. Verder wordt over iedere kunstenaar ook een artikel geschreven voor het online magazine www.vita-cultura.nl. Door de praktische cursusopzet, de afsluitende expositie en gerichte publiciteit, wordt iedere deelnemende kunstenaar een uniek platform geboden

 

Programma biedt Kansrijk Podium

Met de cursus Communicatie KUNST wil Vita Cultura kunstenaars een kansrijk podium bieden. Er is plaats voor maximaal acht deelnemers, dit om individuele aandacht te borgen. Als onderdeel van de cursus is er gerichte aandacht voor publiciteit. Met publicitaire aandacht voor de afsluitende expositie. Verder wordt over iedere kunstenaar ook een artikel geschreven voor het online magazine www.vita-cultura.nl. Door de praktische cursusopzet, de afsluitende expositie en gerichte publiciteit, wordt iedere deelnemende kunstenaar een uniek platform geboden!

Voor wie belangstelling heeft of meer wil weten over programma en kosten, kan zich informeren  o.v.v. naam, woonplaats en vakdiscipline via info@vita-cultura.nl

 

 

 

 

2020-01-24T13:06:54+01:00