//Bezoekers waarderen Mooiste optredens in Hengelo

Bezoekers waarderen Mooiste optredens in Hengelo

Ieder theaterseizoen vraagt Schouwburg Hengelo bezoekers naar hun mening. Hierbij kan het publiek een voorstelling of optreden met een cijfer beoordelen (1 – 10). Hoewel in de categorie ‘Toneel’ de voorstelling “Van de koelen meren des doods” de hoogste beoordeling ontving (actrice Hanne Arendzen werd zelfs voor haar hoofdrol genomineerd voor de prestigieuze Theo d’Or!), scoorden twee voorstellingen van Toneelgroep Oostpool ook zeer hoog!

Allemaal mensen

Zowel de voorstellingen “People Places and Things” als ook “Allemaal mensen” van Toneelgroep Oostpool werden door bezoekers met een 8,9 beoordeeld. De tweede voorstelling is ook in oktober nog in Schouwburg Hengelo te zien. (foto schouwburg hengelo) Daarmee behoorden beide producties van Toneelgroep Oostpool volgens het publiek tot de mooiste voorstellingen die afgelopen seizoen in Hengelo te zien waren. Alleen “Van de koelen meren des doods” scoorde een tiende punt hoger.

In de categorie ‘Muziek’ ging de productie NIGHT FEVER – The very best of the Bee Gees met de hoogste waardering strijken. En bij ‘Cabaret’ was die eer voor het programma van Richard Groenendijk (9,1), met het cijfer 9,0 direct gevolgd door Pieter Derks, Jandino Asperaat en Heiligen Hendrik.

2019-07-12T15:33:24+02:00