//Zangeres van Gare du Nord met verrassend optreden in de Bond

Zangeres van Gare du Nord met verrassend optreden in de Bond

Bij een groot publiek is Dorona Alberti meer bekend als de zangeres van Gare du Nord. Maar nu ligt er met Käsebrot een zeker zo boeiend optreden van Dorona in het verschiet. Een muzikaal en verrassend optreden in Stadstheater De Bond op vrijdag 7 december.

Stel je een klein theater voor, waar je misschien wel een trap moet afdalen om er te komen. Een beetje donkere ruimte, rokerig en het nodige aan rood pluche. En op de bühne een piano, een cello en een dame die gepassioneerd de mooiste Duitse liederen zingt.  Bij de eerste klanken van de piano en de cello en één blik op het podium waan je je direct daar, in die sfeer en tijd. Die dame op het podium is Dorona Alberti die met passie haar nieuwe programma Käsebrot brengt, samen met haar muzikanten Charly Zastrau en Jonas Pap.

Käsebrot is een optreden met veel bekende melodieën en liederen. Klassiekers als 99 Luftballons (Nena), Verdammt ich lieb’ Dich (Matthias Reim) en Unbeschreiblich weiblich (Nina Hagen) trekken aan je voorbij. In een volledig nieuwe en authentieke versie van Dorona Alberti. Dus komt dat zien en laat je verrassen! Vrijdag 7 december in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Kijk voor info op www.stadstheaterdebond.nl

 

2018-11-27T15:45:13+00:00