//Festival Noaberfest met optredens op verrassende plekken

Festival Noaberfest met optredens op verrassende plekken

Door het cultuur event Noaberfest wordt de stad en het ommeland met elkaar verbonden. Dat gebeurt door compacte optredens op diverse locaties. Voor het festival op zaterdag en zondag 29 + 30 juni zijn dat vaak bijzondere plekken in de stad Almelo en richting Tubbergen en omgeving.

Maar niet alleen stad en ommeland worden met elkaar verbonden, ook het publiek met de artiesten. Wie naar Noaberfest gaat heeft een ruime keuze uit muziek, theater, comedy, musical en straattheater. Met vaak intieme optredens waar bezoekers dicht bij de artiesten zitten. Met een dagkaart kiest het publiek zelf welke voorstellingen men wil bijwonen. Daarbij kent de line up verrassende namen als Poolse Vis (theater), Mitch Durbank (goochelact), Djazz it up (muziek) en de Kroegopera (muziektheater).  Na een optreden kun je vervolgens weer een andere voorstelling bijwonen.

Het cultuur event wordt op maar liefst 18 locaties gepresenteerd. De locaties zijn goed bereikbaar en op relatief korte afstand van elkaar. Iedere voorstelling duurt 25 min. zodat je dus veel optredens kunt bezoeken. Op beide dagen begint het programma rondom het middaguur. Met daarbij diverse voorstellingen op heel verrassende plekken zoals een parkeergarage, trouwzaal, kapsalon, museum of een koeienstal. Kijk voor meer informatie over Noaberfest op 29 en 30 juni, het programma en tickets op www.noaberfest.nl

 

 

 

2019-06-24T10:46:41+00:00