//Foodfestivals populair in Arnhem, Deventer, Enschede en Zwolle

Foodfestivals populair in Arnhem, Deventer, Enschede en Zwolle

Openlucht foodfestivals blijven razend populair. Ook in het oosten van het land. De komende tijd doen de fraaie foodtrucks weer tal van plaatsen aan. En dat betekent dus vermaak en vertier voor jong en oud maar bovenal een bonte verzameling foodtrucks met smaakvolle gerechten voor de vele liefhebbers.

Smaakvolle hapjes, feestelijke namen

De populariteit van foodfestivals kent tegenwoordig bijna geen grenzen. Jaarlijks vinden er in ons land meer dan zestig ‘food-events’ plaats! En zeker bij mooi weer is een food-event bij uitstek the-place-to-be… met een drankje en een smaakvol hapje kun je tenslotte eindeloos genieten. En op een leuke locatie met een uitgebreid aanbod foodtrucks maakt het verblijf voor bezoekers nog méér aangenaam. Behalve lekkere hapjes hebben de organisatoren vaak ook leuke, feestelijke namen voor hun festival bedacht. Wat te denken van ‘Eten op Rolletjes’, ‘Kannen & Kruiken’, ‘Vorkje Prik’ of ‘Lepeltje Lepeltje’ en ‘Foodtruck Festival RRROLLEND’. Het bekende Festival TREK is misschien wel de kampioen onder de foodfestivals: zij zijn in acht steden present.  

Place to be …. Heb je al trek of wil je misschien deze zomer naar een foodfestival? En waar is dan The place to be… Hierbij een greep uit het aanbod en de plaatsen in het oosten waar je naar een foodfestival kunt gaan. Veel plezier!

Nijmegen 30 mei t/m 2 juni Festival Trek

Zwolle 7 t/m 10 juni              Lepeltje Lepeltje

Enschede 14 t/m 16 juni      Festival Trek

Arnhem 14 t/m 16 juni         Eten op Rolletjes

Meppel 22 en 23 juni            Barrel Food Truck Fest

Zwolle 5 t/m 7 juli                 Kannen & Kruiken

Deventer 19 t/m 21 juli         Eten op Rolletjes

2019-06-01T18:11:45+00:00