//‘Dans met de seizoenen mee’

‘Dans met de seizoenen mee’

….net als onze garderobe is ons interieur ook toe aan een opfrisbeurt. Woonbeurzen, magazines en tv programma’s geven onze ogen goed de kost om te genieten van al het moois wat we dit seizoen kunnen verwachten. Het mag allemaal weer iets spannender. De natuurtinten vormen nog steeds een goede basis en als je deze basis rustig houdt kun je met de seizoenen mee dansen.

We zien vooral een mix van een flinke dosis kleurgebruik, gekke dessins, animal prints, velvets gecombineerd met keramiek, goud- metaal, glas en veel tropische bloemen en planten. Ook worden de lieflijke poedertinten rijk getoond met diepere kleuren, denk bijvoorbeeld aan robijnrood, smaragdgroen en okergeel. Zij brengen je de perfecte match.

 

‘Fun met een knipoog ‘

Een glimlach met een ondeugende knipoog die subtiel je aandacht trekt en vraagt of er meer is? Dit jaar is de boodschap om het niet allemaal te serieus te nemen en je blik te verruimen. In diverse objecten zie je deze knipoog terugkomen. De flamingo is ook nog steeds veel gespot en verwerkt in leuke grappige meubels en accessoires. Mysterieuze gezichten die te zien zijn in bijzettafels en op decoratieve borden voor aan de wand. Alles kan en alles mag… ‘let’s face it’!

Wonderbaarlijke prints worden gedrukt om onze wanden mee te decoreren. Wees dus niet bang voor uitgesproken kleuren en contra dessins, deze zorgen voor het ultieme ‘Laid back’ gevoel om jouw winter extra warm en aangenaam te maken.

Verlang jij ook naar deze heerlijke vibe om bij thuis te komen?

Groet, Ilse Damhuis

binnenhuisarchitect

2018-10-29T10:58:33+00:00