//Cube museum volledig gewijd aan design

Cube museum volledig gewijd aan design

Af en toe komt publiceert Vita Cultura een bijzondere tip. Dit keer geven we extra aandacht aan het Cube design museum in Kerkrade. Cube is het eerste museum in Nederland dat volledig gewijd is aan design. Design dat impact heeft op de wereld.

Al eeuwenlang richt de mens de wereld in, ontwikkelt producten, toepassingen en diensten die hem droog, doorvoed, gezond, veilig en tevreden houden. Gedreven door grote en kleine behoeften, brengt innovatie steeds weer nieuwe producten en toepassingen voort. Juist die producten, ontwikkeld vanuit een behoefte, maken volgens Cube het verschil in de wereld.

NATURE … extra bijzondere expositie

Vanaf 10 mei presenteren Cube design museum en Cooper Hewitt (New York) de wereldtop aan designinnovaties om de aarde te redden: NATURE. Werk van de 62 meest vooruitstrevende designers wereldwijd van de afgelopen 3 jaar zijn gelijktijdig te zien in Kerkrade en New York. Bij NATURE mag dan ook terecht gesproken worden van een heel bijzondere expositie, juist nu de natuur zo onder druk staat. Voor wie meer wil weten over dit museum en deze bijzondere expositie, klik voor info op www.cubedesignmuseum.nl

 

2019-05-10T10:41:36+00:00