//Cabaretduo Matroesjka .. don’t miss it!

Cabaretduo Matroesjka .. don’t miss it!

Dikke beats met harde grappen! Dat is Matroesjka, hét techno cabaretduo van de lage landen! Maar in hun nieuwe voorstelling ‘Brainwash’ brengen ze niet alleen maar ‘een vet basgeluid’. Hun eerste voorstelling omschreef NRC als een energiek en stampend debuut. En ook in hun nieuwe programma lossen hilarische sketches, brutale types en fraaie liedjes elkaar moeiteloos af.

Toptalent

In 2014 behaalde het duo de Publieksprijs van het Kleinkunstfestival Amsterdam. Een jaar later volgde een nominatie voor de Annie M.G. Schmidt prijs. En daarna schreven landelijke media Matroesjka consequent in de zevende hemel in: zonder enige overdrijving toptalent (Parool), hilarisch met fraaie liedjes (Telegraaf), ronduit grappig (NRC Handelsblad), zeer grappig, zeer muzikaal, zeer intelligent (Volkskrant).

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het duo Matroesjka waarover het Parool schreef dat hun carrière nog harder gaat dan hun eigen grappen. Matroesjka speelt op hoog niveau! Wie dit nieuwe talent beslist niet wil missen, kan in december in één van onderstaande theaters terecht. Onze tip is doen en reserveer zo snel mogelijk!!

 3 x in het oosten

In december doet Matroesjka nog 3 x een theater in het oosten van het land aan. Zaterdag 8 december is het duo te zien in Theater Hof 88 in Almelo. Later zijn ze ook te zien in de Deventer Schouwburg (donderdag 13 december) en vervolgens  speelt het duo in De Meenthe in Steenwijk op woensdag 19 december. Kijk voor het optreden in Almelo op www.hof88.nl voor informatie en kaarten.

2018-11-22T09:32:03+00:00